top of page

Reynaers Aluminium 
Access control

Sleutels vergeten? Met de Reynaers access control is dit geen probleem meer. Bekijk onze video om te zien hoe je met 1 vingerscan de deur opent. De video biedt een zicht van hoe dit innovatieve product werkt, de voordelen en gebruiksvriendelijkheid van de vingerprint scanner worden benadrukt. 

VIDEO 

COMMERCIAL

Reynaers access control

KLANT  
Reynaers Aluminium
KANALEN 
Socials
Website  

HET PROCES

Kick-off: We starten met een kick-off meeting waarin u ons kunt briefen over het doel van de video. We luisteren naar uw wensen, doelstellingen en ideeën om een duidelijk beeld te krijgen van wat u wilt bereiken.

Storyboard en shotlist: Na de kick-off meeting gaan we aan de slag met het maken van een storyboard en shotlist. Hiermee brengen we het verhaal en de visuele elementen van de video in kaart, zodat we een heldere structuur hebben.

Pre-productie: We zoeken naar geschikte locaties, figuranten en de benodigde crew om de video tot leven te brengen. 

Draaiplanning: Zodra het storyboard en de shotlist zijn vastgelegd, gieten we deze in een haalbare draaiplanning. Hierdoor kunnen we op de dag van de opnames een strak schema volgen, zodat alles efficiënt verloopt.

Montage en feedback: Na de opnames gaan we aan de slag met de montage van de video. We zorgen voor een vlotte en professionele bewerking, waarbij we uw input en feedback in gedachten houden. Tijdens het proces plannen we twee feedbackmomenten in, zodat we eventuele aanpassingen kunnen doorvoeren en ervoor zorgen dat de video aan uw verwachtingen voldoet.

DELIVERABLES

2 video's, 16:9 

Like what you see?

Neem dan zeker contact met ons op en laat ons ervaren team uw video project tot een succes maken. 

bottom of page