top of page

PKP DWNTWN x Stad Hasselt

Ontdek hoe je een muziekfestival het beste kunt promoten! Stad Hasselt organiseert een mini-versie van Pukkelpop, genaamd Pukkelpop DWNTWN. Dit unieke evenement biedt je de mogelijkheid om te genieten van verschillende optredens en activiteiten op diverse locaties in het hart van de binnenstad. Onze video laat je alvast proeven van de festivalsfeer die de stad te bieden heeft en bereidt je voor op het grote festival. 

VIDEO 

SFEERVIDEO

Pukkelpop Downtown

KLANT  
Stad Hasselt  
KANALEN 
Website
Social media
Beeldschermen Pukkelpop

HET PROCES

Bij het maken van een sfeervideo is ons doel om een meeslepende video te creëren die de kijkers onderdompelt in de betoverende wereld van een evenement, locatie of gemeenschap. 

Kick-off: We hechten veel belang aan een nauwe samenwerking met onze klanten. We starten dan ook telkens met een kick-off meeting waarin we een gedetailleerde briefing bespreken met welke elementen in de video aan bod moeten komen. 

Planning: Nadien beginnen we met het opmaken van een draaiplanning. We bepalen de opnamedagen, locaties en eventuele speciale vereisten voor de productie. 

 

Draaidag: Op de dag van de opnames zetten we alles in werking. Ons ervaren team zorgt ervoor dat elk shot zorgvuldig wordt vastgelegd, met oog voor detail en de gewenste sfeer. 

 

Montage: Na de opnames gaan onze ervaren monteurs aan de slag met beeld en geluid om er een samenhangend geheel van te maken. In deze montageplanning zijn ook telkens 2 feedback momenten ingepland zodat de klant voldoende controle en inspraak heeft. 

DELIVERABLES

30 seconden video in 4 verschillende formaten op maat van de beeldschermen op Pukkelpop.

Like what you see?

Neem dan zeker contact met ons op en laat ons ervaren team uw video project tot een succes maken. 

bottom of page