top of page

POM Limburg 
QRM4.0

In deze video belichten we het QRM4.0 project voor onze klant POM Limburg. Dit project richt zich op het versterken van productiebedrijven door middel van Quick Response Manufacturing. Door middel van 11 verschillende bedrijven tonen we inspirerende voorbeelden en laten we zien hoe QRM kan bijdragen aan groei en succes. 

VIDEO 

TESTIMONIAL

HET PROCES

Bij een testimonial is het voor ons belangrijk om de essentie vast te leggen en een overtuigende referentie in beeld te brengen. Hiervoor volgen we enkele stappen

Pre-productie: Na de kick-off meeting waarin we het doel en concept hebben afgebakend beginnen we met het identificeren en vastleggen van de mensen die de testimonial zullen afleggen, samen met de bijhorende locaties. Dit stelt ons in staat om een nauwkeurig draaischema op te stellen. 

Voorafgaand aan de opnames zal er nauw met de klant worden samengewerkt om de juiste vragen op te stellen. Zo zijn we zeker dat de belangrijkste aspecten en boodschappen worden behandeld, zoals de voordelen van het product. 

 

POM, QRM4.0

KLANT  
POM Limburg  

KANALEN 
Website
Social media

Draaidag: Op de dag van de opname zal onze regisseur aanwezig zijn om de getuigenis te leiden. We stellen de geïnterviewden op hun gemak en stellen de juiste vragen om de gewenste inhoud naar voren te brengen. 

Montage: Na de opnames gaan we in postproductie de beelden zorgvuldig selecteren en monteren om een mooi en samenhangend resultaat te bereiken. Bij oplevering werken we telkens met twee feedbackrondes en leveren we uiteindelijk een finale versie af in het gewenste formaat. 

DELIVERABLES

11 video's van maximum 2 min, 16:9

Like what you see?

Neem dan zeker contact met ons op en laat ons ervaren team uw video project tot een succes maken. 

bottom of page