top of page

Oog voor lekkers 

In nauwe samenwerking met RCA hebben wij een reeks video's verzorgd voor Oog voor Lekkers. Oog voor Lekkers moedigt kinderen aan om bewuste voedingskeuzes te maken, zowel thuis als op school. Ze organiseren leuke activiteiten waarbij kinderen kunnen kennismaken met verschillende soorten fruit en groenten.
 
Laat je inspireren door de gezonde en smakelijke wereld van Oog voor Lekkers. Bekijk onze video's op de website en ontdek hoe kinderen enthousiast worden gemaakt om te genieten van een gevarieerd dieet met veel fruit, groenten en melk.

VIDEO 

SOCIAL CONTENT

HET PROCES 

Kick-off: We starten telkens met een kick-off meeting waarin de klant zijn of haar doelstellingen en ideeën kan delen. We bepalen nadien samen concreter het concept en de boodschap die centraal staat. 

 

Planning: Nadien plannen we de opnamedagen in, in overeenstemming met de beschikbaarheden van de betrokkenen in de video. 

 

Draaidag: Op de dag van de opnames zetten we alles in werking en zal ons ervaren team zorgen voor de juiste belichting, geluidskwaliteit en camerawerk om het verhaal optimaal vast te leggen. 

 

Montage: Onze editors gaan nadien aan de slag met monteren om er een samenhorend geheel van te maken. 

Revisies en feedback: We werken standaard via een proces van 3 versies, waarbij voldoende ruimte wordt voorzien voor feedback. 

Oog voor lekkers 

KLANT  
Vlaamse overheid
Europese Unie

AGENCY

RCA
KANALEN 
Website
Social media

DELIVERABLES

2 video’ 16:9 + 9:16 1:46 minuten

2 korte versies van 30 seconden voor op socials

Like what you see?

Neem dan zeker contact met ons op en laat ons ervaren team uw video project tot een succes maken. 

bottom of page