top of page

Nespresso 

Met veel plezier hebben we voor Nespresso een corporate video gemaakt, waarin we hun strategie onthullen om de small offices en home workers te bereiken met hun nieuwe pakketten. Ontdek hoe ze zich richten op deze doelgroep en hun aanbod aanpassen in onze inspirerende video.

VIDEO 

CORPORATE 

HET PROCES

Bij het maken van een sfeervideo is ons doel om een meeslepende video te creëren die de kijkers onderdompelt in de betoverende wereld van een evenement, locatie of gemeenschap. 

Kick-off: We hechten veel belang aan een nauwe samenwerking met onze klanten. We starten dan ook telkens met een kick-off meeting waarin we een gedetailleerde briefing bespreken met welke elementen in de video aan bod moeten komen. 

Nespresso

KLANT  
Nespresso
KANALEN 
Website
Social media

Planning: Nadien beginnen we met het opmaken van een draaiplanning. We bepalen de opnamedagen, locaties en eventuele speciale vereisten voor de productie. 

 

Draaidag: Op de dag van de opnames zetten we alles in werking. Ons ervaren team zorgt ervoor dat elk shot zorgvuldig wordt vastgelegd, met oog voor detail en de gewenste sfeer. 

 

Montage: Na de opnames gaan onze ervaren monteurs aan de slag met beeld en geluid om er een samenhangend geheel van te maken. In deze montageplanning zijn ook telkens 2 feedback momenten ingepland zodat de klant voldoende controle en inspraak heeft. 

DELIVERABLES

1 video van 2 en een halve minuut, 16:9

Like what you see?

Neem dan zeker contact met ons op en laat ons ervaren team uw video project tot een succes maken. 

bottom of page