top of page

Lubbeek

Ontdek de prachtige deelgemeenten van Stad Lubbeek - Pellenberg, Binkom, Linden, Sint-Bernard en Lubbeek zelf - in onze video. Deze video laat zien wat de gemeente te bieden heeft en moedigt tegelijkertijd de inwoners aan om na te denken over innovatieve mogelijkheden. Inwoners zijn van harte welkom op de verschillende wijkvergaderingen om ideeën of verbeterpunten aan te dragen. Bekijk de video om een glimp op te vangen van wat gemeente Lubbeek te bieden heeft en om als inwoner geïnspireerd te worden om bij te dragen aan de toekomst van de gemeente.

SFEERVIDEO

HET PROCES

Bij het maken van een sfeervideo is ons doel om een meeslepende video te creëren die de kijkers onderdompelt in de betoverende wereld van een evenement, locatie of gemeenschap. 

Kick-off: We hechten veel belang aan een nauwe samenwerking met onze klanten. We starten dan ook telkens met een kick-off meeting waarin we een gedetailleerde briefing bespreken met welke elementen in de video aan bod moeten komen. 

Lubbeek

KLANT  
Gemeente Lubbeek   
AGENCY 
RCA
KANALEN 
Website
Social media

Planning: Nadien beginnen we met het opmaken van een draaiplanning. We bepalen de opnamedagen, locaties en eventuele speciale vereisten voor de productie. 

 

Draaidag: Op de dag van de opnames zetten we alles in werking. Ons ervaren team zorgt ervoor dat elk shot zorgvuldig wordt vastgelegd, met oog voor detail en de gewenste sfeer. 

 

Montage: Na de opnames gaan onze ervaren monteurs aan de slag met beeld en geluid om er een samenhangend geheel van te maken. In deze montageplanning zijn ook telkens 2 feedback momenten ingepland zodat de klant voldoende controle en inspraak heeft. 

DELIVERABLES

video 16:9 - 1:03 minuten

3 korte video variaties van ongeveer 48 seconden

fotografie wijkvergaderingen

Like what you see?

Neem dan zeker contact met ons op en laat ons ervaren team uw video project tot een succes maken. 

bottom of page