top of page

TML flight x 
Brussels Airlines 

Ervaar de betovering van Tomorrowland in onze onvergetelijke video! Van de passie voor muziek tot het avontuur van vliegen, deze video legt een reis vast waarin alle elementen samenkomen. Ben je klaar om jezelf onder te dompelen in de unieke sfeer van Tomorrowland? Bekijk de video om geïnspireerd te raken voor je volgende avontuur!

VIDEO 

SFEERVIDEO

Tomorrowland flight

KLANT  
Brussels Airlines 
KANALEN 
Website
Social media

HET PROCES

Bij het maken van een sfeervideo is ons doel om een meeslepende video te creëren die de kijkers onderdompelt in de betoverende wereld van een evenement, locatie of gemeenschap. 

Kick-off: We hechten veel belang aan een nauwe samenwerking met onze klanten. We starten dan ook telkens met een kick-off meeting waarin we een gedetailleerde briefing bespreken met welke elementen in de video aan bod moeten komen. 

Planning: Nadien beginnen we met het opmaken van een draaiplanning. We bepalen de opnamedagen, locaties en eventuele speciale vereisten voor de productie. 

 

Draaidag: Op de dag van de opnames zetten we alles in werking. Ons ervaren team zorgt ervoor dat elk shot zorgvuldig wordt vastgelegd, met oog voor detail en de gewenste sfeer. 

 

Montage: Na de opnames gaan onze ervaren monteurs aan de slag met beeld en geluid om er een samenhangend geheel van te maken. In deze montageplanning zijn ook telkens 2 feedback momenten ingepland zodat de klant voldoende controle en inspraak heeft. 

DELIVERABLES

46 seconden video 4:5, 9:16 en 16:9

Like what you see?

Neem dan zeker contact met ons op en laat ons ervaren team uw video project tot een succes maken. 

bottom of page